Holland - Theater Geert Teis, Stadskanaal.

  • Theater Geert Teis. 2 Geert Teisplein Stadskanaal, GR, 9501 VL Netherlands

De laatste keer dat de grootste reizende Ierse show ter wereld naar Stadskanaal kwam was alweer in 2012. De hoogste tijd dus om ze weer eens uit te nodigen, en dit keer wordt de altijd geweldige dans- en muziekshow in de donkere dagen voor kerst ook nog eens aangevuld met een feestelijke kerstsfeer.

Meer dan 11 miljoen mensen in meer dan 51 landen en verdeeld over 4 continenten gingen u ondertussen al voor naar één van de immens populaire shows van Rhythm of the Dance. Wat de Ierse show zo bijzonder maakt is dat de enthousiaste en jonge cast een fantastische combinatie van moderne en traditionele Ierse dans naar het theater brengt. De Ierse topartiesten, onder meer afkomstig uit de befaamde Riverdance-shows, laten hun culturele erfgoed op spectaculaire wijze aan u zien. Zo bewijst Rhythm of the Dance overtuigend dat traditionele dans niet voor niets nog steeds ontzettend populair is bij jong en oud.