Holland - TAQA Theater De Vest, Alkmaar.

  • TAQA Theater De VEST. 2 Canadaplein Alkmaar, NH, 1811 KE Netherlands

Als u de kerstdagen dit jaar eens op z’n Iers wilt vieren, dan is het handig om te weten dat Rhythm of the Dance in december naar Nederland komt met ‘The Christmas Show’. Al ruim vijftien jaar klappen, stampen en dansen de Ieren de sterren van de hemel en verzorgen ze wervelende shows vol muziek, fantastische kostuums en opzwepende dans. En het publiek klapt en stampt stevig mee.

Op het podium staat een groep jonge dansers en danseressen (voor een deel afkomstig uit de befaamde Riverdance-show), livemusici en vocalisten die het Ierse culturele erfgoed op meeslepende wijze over het voetlicht brengen. Geen betere manier om tijdens de donkere dagen een beetje warm te worden dan Rhythm of the Dance.